CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

ROUTESUGGESTIES IN WEST-AMERIKA


VEELZIJDIG WEST-AMERIKA

Deze 22 dagen brengt je langs de mooiste plekjes in het zuidwesten van Amerika. Begin- en eindpunt zijn Los Angeles en onderweg wandel je door de mooiste nationale parken zoals de Grand Canyon, Bryce Canyon en Yosemite. In de avond kan de barbecue aan terwijl je kampeert op een heerlijk plekje midden in de natuur. Dat afgewisseld met het bruisende Las Vegas en een bezoekje aan de Golden Gate Bridge en Alcatraz in San Francisco maken dit dé ultieme trip door Zuidwest-Amerika.

BEKIJK ROUTE SUGGESTIE


SAN FRANCISCO - LOS ANGELES

16-daagse routesuggestie van San Francisco naar Las Vegas. Per camper verkent u de mooiste plekjes van Zuid West Amerika. U stopt tijdens deze adembenemende reis langs verschillende Nationale Parken, waaronder het beroemde Grand Canyon National Park. Geniet van verbluffende zonsondergangen, overweldigende vergezichten en het aangename klimaat van Californië en Nevada.

BEKIJK ROUTESUGGESTIEULTIEME REIS DOOR ZUIDWEST-AMERIKA

29-daagse routesuggestie - Los Angeles retour. Huur een camper en verken de Nationale Parken van West Amerika. Bezoek de Grand Canyon, Yosemite National Park, Lake Powell en San Francisco tijdens uw rondreis. Ook Arches, Canyonlands en Capitol Reef mogen niet ontbreken tijdens deze uitgbreide camperreis. Met uw camper reist u langs de vele hoogtepunten van het zuidwesten van Amerika!

BEKIJK ROUTESUGGESTIE


THE TRIANGLE

30-daagse routesuggestie New York - Miami. Een combinatiereis van the Big Apple, Highlights of the West en Sun en Fun in Florida. Met deze route combineert u snel de highlights van Oost en West!

 

BEKIJK ROUTESUGGESTIECHICAGO LOS ANGELES VIA ROUTE 66 EN HET ZUIDEN

20-daagse routesuggestie van Chicago naar Los Angeles. Deze route is ideaal met een nieuwe wegbrengcamper. U rijdt direct via de Route 66 naar het zuiden, richting het warmere weer. Via Carlsbad Caverns en White Sands National Monument gaat u richting de parken van het westen; de Grand Canyon, Lake Powell, Bryce Canyon en Zion. Vervolgens glitter & glamour in Las Vegas waarna u uw reis eindigt in sterrenstad Los Angeles.

BEKIJK ROUTESUGGESTIE


CHICAGO - LAS VEGAS/DENVER VIA  DE ROCKIES EN YELLOWSTONE

20-daagse routesuggestie van Chicago naar Las Vegas of Denver. Deze camperreis leidt u via de noordelijke route naar West-Amerika. De indrukwekkende Rocky Mountains met als hoogtepunt het prachtige Yellowstone National Park. Spot hier wilde dieren waaronder beren en bizons en verblijf op mooie campings in de natuur. Verder via meer mooie natuur in Utah om ten slotte te eindigen in zonnig Las Vegas.

BEKIJK ROUTESUGGESTIE


CHICAGO - SAN FRANCISCO, DE SNELSTE ROUTE NAAR WEST-AMERIKA

20-daagse routesuggestie van Chicago naar San Francisco, speciaal voor een wegbrengcamperreis. Deze schitterende reis met prachtige natuurparken en bruisende steden zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten! Ervaar de indrukwekkende rotsen van de Bryce Canyon, het cowboygevoel in Monument Valley en de uitzinnige stad Las Vegas.


BEKIJK ROUTESUGGESTIE


HIGHLIGHTS VEELZIJDIG WEST-AMERIKA

Deze route combineert de beroemde natuurparken van Amerika met prachtige bruisende wereldsteden. Alle highlights van het zuidwesten komen aan bod tijdens deze schitterende en veelzijdige camperreis.


BEKIJK ROUTESUGGESTIELAS VEGAS - SAN FRANCISCO

21-daagse routesuggestie van Las Vegas naar San Francisco. Wil je nét wat anders? Door een enkele reis te maken tussen Las Vegas en San Francisco kun je de minder bezochte natuurparken Arches N.P. en Canyonlands N.P. combineren met de populaire nationale parken zoals de Grand Canyon en Yosemite N.P.


BEKIJK ROUTESUGGESTIE


23-DAAGSE REISSPECIAL SPECIAAL VOOR GEZINNEN MET JONGE KINDEREN

Met je (jonge) kinderen naar Zuidwest-USA, zeker doen! Ontdek de grote natuurpracht maar geniet ook van een stop aan het water, een ijsje op een bankje en het samen roosteren van marshmallows. Ga op zoek naar sporen van beren, stook samen een vuurtje en kijk naar de kleuren van de bloemen op je wandelroute. Ontdek de bekende parken Grand Canyon, Zion, Sequoia en Yosemite en bekijk de wereld door de ogen van je kind. Deze reis is 23 dagen en gaat van Los Angeles naar San Francisco.   


BEKIJK ROUTESUGGESTIE        


LAS VEGAS RETOUR 14 DAGEN    

14-daagse routesuggestie Las Vegas retour. Heb je niet zoveel tijd, wil je veel zien en niet teveel kilometers rijden? Dan is deze route wellicht voor jou een optie. Ook voor tijdens de meivakantie is dit een ideale route.

BEKIJK ROUTESUGGETIE23-DAAGSE CAMPERREIS SAN FRANCISCO RETOUR

Deze route start en eindigt in het gezellige San Francisco. Via de adembenemende Highway 1 reis je riching het bruisende Los Angeles. Na een stadsbezoek ga je terug de natuur in richting Joshua Tree National Park. Je vervolgt je weg over de eeuwenoude Route 66 naar Grand Canyon National Park. Breng een bezoek aan de immense rotspartijen in Zion National Park, bezoek de rode torentjes in Bryce Canyon National Park en geniet van de schitterende vergezichten in de Grand Canyon.  Al deze parken zijn op relatief korte reisafstand van elkaar gelegen waardoor ze ideaal te combineren zijn. Vanuit Las Vegas terug naar San Franscisco breng je nog een bezoek aan Seqouia en Yosemite National Park. Kortom; een perfecte, afwisselende maar ook allesomvattende route door het zuidwesten van Amerika.

                                                               BEKIJK ROUTESUGGESTIE


24-DAAGSE REIS SPECIAAL VOOR NATUURLIEFHEBBERS

Lange wandelingen, immense natuurpracht en een grote diversiteit aan natuurparken, deze reis is er speciaal voor de natuurliefhebber. Laat de grote steden als Los Angeles en San Francisco links liggen en kampeer in bossen en de woestijn. Laat rangers je meer vertellen over de omgeving, de heldere sterrenhemel en de mooiste wandelroutes. Tijdens je reis ontdek je onder andere de Grand Canyon, Lake Powell, Arches, Canyonlands, Capitol Reef, Bryce Canyon en Zion. Deze reis is 23 dagen en gaat van Phoenix naar Las Vegas.

BEKIJK ROUTESUGGESTIE

23-DAAGSE REIS SPECIAAL VOOR STEDENLIEFHEBBERS

23-daagse routesuggestie van San Francisco naar Las Vegas. Ben je een echt stadsmens en wil je dus vooral veel tijd doorbrengen in de bruisende steden van West-Amerika? Kijk dan eens naar deze route. De nadruk hierbij ligt vooral op steden, zodat je uitgebreid de tijd hebt om te shoppen, musea te bezoeken en de architectuur te bewonderen. Natuurlijk worden er ook een aantal natuurparken bezocht. De route wordt extra bijzonder door de stopover in New York!

BEKIJK ROUTESUGGESTIE