dé specialist voor een campervakantie               

TOP 5 CAMPINGS IN ZUIDWEST-AMERIKA WAAR JE GESLAPEN MOET HEBBEN!


1. WAHWEAP CAMPGROUND AAN LAKE POWELL

 

Deze camping ligt direct aan Lake Powell. Vanaf de meeste plekken op deze camping heb je een adembenemend uitzicht op het meer. Vooral tijdens zonsondergang is het schouwspel van kleuren over de rode rotsen en het water geweldig mooi.
Langs het water zijn prachtige wandelingen te maken. Ook een frisse duik nemen in het meer is hier mogelijk. Er is een klein strand bij de camping!
Deze camping is de perfecte uitvalsbasis om Page en omgeving te ontdekken.


2. WATCHMAN CAMPGROUND IN ZION N.P.

Een prachtige camping in Zion National Park. Je kampeert hier midden tussen de rode rotsen van dit verbluffend mooie nationale park. Sommige plaatsen liggen zelfs direct aan de Virgin River, waardoor je in de ochtend wakker wordt van het geluid van het stromende water en fluitende vogeltjes.
Er zijn plekken beschikbaar met elektriciteit en wateraansluiting, waardoor je hier gemakkelijk meerdere nachten kunt kamperen.
Vlakbij de camping stap je op de (gratis) shuttlebus om het park te verkennen.


3. UPPER PINES CAMPGROUND IN YOSEMITE N.P.

Diep in de eeuwenoude bossen van Yosemite National Park vindt je deze groot opgezette camping. Deze plek is ontzettend populair onder camperreizigers. Het is dan ook essentieel om een half jaar voor je bezoek een plekje te reserveren via de website van de nationale parken in Amerika.

Iedere plek heeft een eigen vuurplaats en een eigen picknicktafel. Er zijn ook bearlockers, om eten in te bewaren.
De shuttlebus van het nationale park stopt op loopafstand van de camping.


4. OASIS CAMPGROUND IN LAS VEGAS

Wil je lekker genieten van luxe en rust,  tijdens je bezoek aan het drukke Las Vegas? Dan is de Oasis Campground, net buiten Las Vegas gelegen, de beste optie. De camping ligt tussen I-15 en Las Vegas Boulevard.
Er is een clubhuis met restaurant en er bevinden zich mooi aangelegen buitenzwembaden omringd door wuivende palmbomen. De camperplaatsen zijn ruim en de douche en wc faciliteiten zijn prima.


5. DOCKWEILER STATE BEACH CAMPGROUND IN LOS ANGELES

Deze camping ligt midden in de stad aan Dockweiler State Beach. Er zijn een aantal plaatsen recht aan het strand. Als je je camper uit stapt, sta je in twee passen op het brede zandstrand.
De camping is niets anders dan een soort parkeerplaats, maar de locatie recht aan het strand en midden in de stad maakt dit een prima uitvalsbasis om de stad te verkennen. In 20 minuutjes ben je met de camper of je auto in Venice Beach of Santa Monica, in een half uurtje ben je (als het verkeer meezit natuurlijk) in Hollywood.
De camping ligt op een paar minuten afstand van de luchthaven LAX. Het is belangrijk te vermelden dat je overlast kunt hebben van de dalende en stijgende vliegtuigen. Ben je een vaste slaper dan is deze camping echter ten zeerste aan te raden!