CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

CAMPER HUREN IN AUSTRALIË

Huur een camper en ontdek het prachtige en veelzijdige Australië. Australië heeft een oppervlakte van 7.692.024 km², waardoor Australië het 6e grootste land ter wereld is. Ervaar de gastvrijheid van de bewoners, ontdek de schatten van het binnenland sta versteld van de beeldschone eilanden die in de Indische Oceaan en de Grote Oceaan liggen.

Velen zijn u al voorgegaan; zij kunnen iedereen aanraden om een camper te huren in Australië. Reis van de East Coast van Australië naar South-Australia en rijd met uw camper door naar Queensland. Er zijn onvoorstelbaar veel indrukwekkende plekken dat een rondreis door Australië u biedt! Al nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod van camper huren Australië.

Ontdek Australië met een camper

Door een camper te huren in Australië, kunt u gaan en staan waar en wanneer u wilt. Hoe fijn is dat? In Australië kijkt u de ogen uit. Ga naar het Great Barrier Reef. Het is het grootste en bekendste koraalrif ter wereld. Deze betoverende onderwaterwereld mag u zeker niet missen! Rijd door naar Fraser Island en ontdek de adembenemende witte stranden van Australië. Trek met de camper naar de regenwouden in het binnenland, waar vele indrukwekkende diersoorten voorkomen. U zal versteld staan van de koala, de kangoeroe en het buideldier!

Even genoeg gezien van de natuur? Reis met uw gehuurde camper naar een van de grote steden, zoals Sydney, Melbourne of Brisbane. Maak onderweg kennis met de oude cultuur van de Aboriginals. Het is direct zichtbaar dat de Australische bevolking ontzettend vriendelijk en behulpzaam is!

CAMPERREIS AUSTRALIË, EEN IDEALE REIS

Een camper huren in Australië is regelrechte aanrader. Plan met behulp van ons reisaanbod uw camperreis door Australië en ontdek alle schoonheid die het land te bieden heeft. Onze campervakanties zijn inclusief vlucht, camperhuur en eventuele overnachtingen.