dé specialist voor een campervakantie               

 

ETEN EN DRINKEN IN CANADA


ETEN EN DRINKEN TIJDENS UW CAMPERREIS CANADA

Wellicht gaat u binnenkort een camper huren in Canada. Dan is het natuurlijk wel fijn om wat meer te weten over het land, bijvoorbeeld over de gebruiken wat betreft eten en drinken.
Tijdens uw camperreis heeft u verschillende mogelijkheden om te eten. U kunt boodschappen gaan doen bij een supermarkt en zelf lekker koken of u steekt de barbecue aan, Canadezen zijn hier overigens dol op. Of u kiest ervoor om buiten de deur te eten bij een van de vele restaurantketens of bij een fastfoodrestaurant. Uit eten gaan is in Canada vaak goedkoper dan in Nederland. Gaat u tijdens uw camperreis Canada uit eten? Houd er dan rekening mee dat porties in Canada groter zijn dan we in Nederland gewend zijn. Kunt u het eten wat u besteld heeft niet meer op? Dit is geen probleem, u hoeft zich dan ook zeker niet bezwaard te voelen om een doggybag te vragen. Dit is in Canada heel normaal. Bestelt u een glas drinken in een restaurant of fastfoodketen, dan is het vaak mogelijk om uw glas zo vaak bij te vullen als u zelf wilt voor één vast bedrag, de zogenaamde ‘refill’. De gemiddelde prijs van een kopje koffie ligt zo rond de EUR 1,50. Voor frisdrank is dit EUR 2,00.


TYPISCH CANADESE PRODUCTEN ETEN TIJDENS UW CAMPERREIS CANADA

Wilt u tijdens uw camperreis Canada typisch Canadese producten eten? Een aantal bekende etenswaren in Canada zijn de Japadog, Beavertail en Poutines, Canadezen zijn hier gek op.
Een gewoonte in Canada is dat er in elk restaurant standaard ketchup op tafel staat. Deze saus wordt door de Candezen bijna bij elk gerecht gegeten. In Canada krijgt u zelden groenten bij uw eten. Mocht u dit graag willen dan zal u hier specifiek naar moeten vragen.
Houd tijdens uw camperreis rekening met het feit dat het consumeren van alcohol niet overal is toegestaan. Het is dan ook niet in alle supermarkten verkrijgbaar. De minimumleeftijd voor het nuttigen van alcohol is in Canada 18 jaar en in sommige provincies zelfs 19 jaar. Houd hier rekening mee tijdens uw camperreis.

FASTFOODKETENS IN CANADA

Wellicht gaat u binnenkort een camper huren in Canada. Tijdens uw camperreis door Canada zult u vast een aantal fastfoodrestaurants tegen. Fastfood is erg populair in Canada. Fastfood oftewel gemaksvoedsel staat voor voedsel dat snel geserveerd wordt en in vergelijking met andere restaurants als goedkoop wordt gezien. Fastfood in Canada bestaat vaak uit hamburgers, pizza’s en friet. Een aantal voorbeelden van bekende fastfoodketens in Canada zijn McDonald’s, Burger King, Domino’s, Pizza Hut en Wendy’s. In Nederland zien we fastfood vaak in de vorm van hamburgers en friet, in Amerika zijn er veel verschillende soorten fastfoodketens die niet in dit stereotype beeld passen. Een voorbeeld van een fastfoodketen in Canada die een ander product aanbiedt dan de bekende fastfoodketens is El Pollo Loco. Dit fastfoodrestaurant biedt vele kipgerechten en dus niet de standaard hamburger. Vaak wordt fastfood als ongezond gezien, maar tegenwoordig zijn er ook tal van fastfoodketens die ook ‘gezonde’ producten aanbieden. Een voorbeeld hiervan is de keten Subway die voornamelijk sandwiches en salades in het assortiment heeft. Ga tijdens uw camperreis eens eten bij een fastfoodrestaurant.

Gaat u een camper huren in Canada of bent u op camperreis door Canada en heeft u na een lange reisdag geen zin meer om zelf de pannen op het vuur te zetten, dan kunt u altijd gaan eten bij een van de vele fastfoodrestaurants die Canada kent. Een bijkomend voordeel van eten bij fastfoodketens is dat ze vaak beschikken over gratis WI-FI. Wilt u tijdens uw camperreis uw social media up-to-date houden? Dan is het erg handig om bij een van de fastfoodketens verbinding te maken met gratis WI-FI.
Houd tijdens uw camperreis door Canada rekening met het feit dat porties in Canada over het algemeen groter zijn dan in Nederland. Mocht u uw eten niet meer op krijgen, dan is dit geen probleem, in Canada is het de normaalste zaak van de wereld om te vragen om een doggy bag. Zo kunt u het eten wat u niet op krijgt mee naar huis nemen.

Eten bij Arby’s tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw camperreis eens bij Arby’s gaan eten? Arby’s biedt gasten een innovatief menu, dus wilt u tijdens uw camperreis eens wat anders dan de standaard fastfoodrestaurants, dan is Arby’s een geschikte plaats om uw maaltijd te nuttigen. Arby’s biedt een snelle service. Bij Arby’s is het mogelijk te ontbijten, lunchen en dineren. Op het menu van Arby’s staan verschillende soorten broodjes, sandwiches en salades. Als dessert staan er milkshakes en een soort van appelflappen op het menu. Maakt u een camperreis met kinderen? Ook aan hen is gedacht bij Arby’s. Zo staat er een speciaal kindermenu op de kaart. Dit menu bestaat uit een broodje, een appel, kip en een drankje naar keuze.
Aan de gasten met allergieën en diëten heeft de fastfoodketen ook gedacht, zo is op de site een overzicht te vinden van de voedingsinfo van alle producten die op het menu staan. Tevens biedt Arby’s items aan op het menu die glutenvrij zijn.

Tijdens uw campervakantie naar Auntie Anne’s

Wellicht gaat u binnenkort een camper huren in Canada. Bent u aan het reizen door Canada met een camper en heeft u behoefte aan een lekkere snack? Dan bent u bij Auntie Anne’s aan het juiste adres. Auntie Anne’s is een restaurant die pretzel producten, oftewel krakelingen verkoopt. Deze worden verkocht in de restaurants van Auntie Anne’s. In 1988 werd Auntie Anne’s opgericht door Anna en Jonas Beiler. 25 Jaar later genieten gasten op meer dan 1.500 locaties van de producten van Auntie Anne’s. De locaties zijn verdeeld over 30 landen. De meeste locaties van Auntie Anne’s zijn gevestigd in winkelcentra, universiteiten, luchthavens en Walmarts. Bezoek een van de restaurants van Auntie Anne’s tijdens uw camperreis. 

Een snack nemen in een van de restaurants van Auntie Anne’s tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw camperreis eens een bezoek te brengen aan Auntie Anne’s? U zult het restaurant vast eens tegenkomen tijdens uw camperreis. De slogan van Auntie Anne’s luidt; `It’s pretzel perfect!’
Het maakt niet uit of de klant aan het winkelen of reizen is, of gewoon tussen de colleges door een snack neemt, de producten van Auntie Anne’s zijn gegarandeerd lekker. Ze willen dan ook de garantie bieden dat het de klant smaakt. Auntie Anne’s garandeert dat u de krakeling erg lekker vindt, is dit niet het geval, dan mag u een nieuwe kiezen die wel naar uw smaak is. Bij deze keten is het tevens mogelijk om zelf thuis aan de slag te gaan met het maken van krakelingen. Auntie Anne’s biedt ook makkelijk-om-te-maken bak mix aan, zo kan de klant stap voor stap de instructies volgen voor het maken van de speciale Auntie Anne’s krakeling en het thuis zelf gaan bereiden. 
Auntie Anne’s biedt kwalitatief goede producten, uitzonderlijke klantenservice, aantrekkelijke restaurants en het plezier in het maken van krakelingen.
Komt u tijdens uw camperreis door Canada een restaurant tegen van Auntie Anne’s is het altijd leuk om eens een kijkje te gaan nemen en de krakelingen zelf eens te proberen. 

Eten bij Burger King tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada, en wilt u tijdens uw camperreis eten bij Burger King? In het uitgebreide menu van Burger King is voor ieder wat wils. Het menu van Burger King bestaat voornamelijk uit hamburgers, deze zijn in allerlei vormen verkrijgbaar. Dé hamburger van Burger King en tevens de kern van het menu is de Whopper. Verder bestaat het menu uit kip, salades, frietjes, wraps en nagerechten bestaande uit ijsjes, muffins, brownies en smoothies. Bent u op camperreis met kinderen? Ook aan hun is gedacht. Zo heeft Burger King een kids menu in het assortiment wat bestaat uit frietjes of salade, een hamburger of kipnuggets, een drankje en een speeltje. Naar eigen zeggen is het grote succes van Burger King gebaseerd op een overtuigend concept. Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten en dit wordt bereidt in een schone en aantrekkelijke omgeving. Burger King biedt betaalbaar, snel en ongecompliceerde producten. U zult Burger King vast eens passeren tijdens uw camperreis.

Eten bij Carl’s Jr tijdens uw camperreis

Wellicht gaat u binnenkort een camper huren in Canada. Heeft u na een lange dag reizen met de huurcamper geen zin meer om zelf te koken? Dan kunt u altijd een bezoek brengen aan een van de vele fastfoodketens in Canada waaronder Carl’s Jr. De fastfoodketen Carl’s Jr is opgericht in 1941. De oprichters van Carl’s Jr zijn Carl Karcher en Margaret Karcher. De fastfoodketen begon oorspronkelijk als Carl’s Drive-In-Barbecue een aantal jaren later werd de naam verkort naar Carl’s Jr. De keten staat bekend om zijn snelle service en anders dan in vele fastfoodrestaurants wordt de klant aan tafel bediend. De vestigingen van de fastfoodketen zijn vooral gelegen in het westen van Canada. Maar sinds kort is Carl’s Jr aan het uitbreiden met vestigingen over de hele wereld.
Bezoek een van de restaurants van Carl’s Jr tijdens uw camperreis door Canada.

Eten bij Carl’s Jr tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw camperreis eens bij Carl’s Jr gaan eten? Bij Carl’s Jr is het mogelijk ontbijt, lunch of diner te nuttigen. Op het menu van Carl’s Jr staan onder anderen salades, kipgerechten en desserts.
Aan de gasten met allergieën en diëten heeft de fastfoodketen ook gedacht, zo is op de site een overzicht te vinden van de voedingsinfo van alle producten die op het menu staan. Tevens biedt Carl’s Jr items aan op het menu die glutenvrij zijn en voor de vegetariërs staan ook een aantal gerechten op het menu. Zo staat er voor ieder wat wils op de menukaart van de fastfoodketen
Carl’s Jr. Wilt u tijdens uw camperreis gaan eten bij Carl’s Jr? Een tip is dan om op de website van de fastfoodketen te kijken, hier staan vaak coupons op waarmee u korting kunt krijgen op bepaalde producten of zelfs gratis krijgt.

Eten bij Dairy Queen tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada, en wilt u tijdens uw camperreis eten bij Dairy Queen? Dairy Queen heeft een uitgebreid menu. Het restaurant biedt mogelijkheden voor het nuttigen van een lunch, diner, ijsje of een drankje. Als lunch staan er verschillende menu’s klaar met sandwiches of  een hamburger, hotdog of kip met frietjes. Voor diner is er keuze uit verschillende burgers, kipgerechten, sandwiches, hotdogs of mandje met kleine snacks. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een salade of frietjes als bijgerecht te kiezen. Dairy Queen biedt ook een menu aan voor de kinderen waardoor u tijdens een camperreis met kinderen bij dit restaurantketen terecht kan. Naast deze keuze uit verschillende gerechten, biedt Dairy Queen ook een breed assortiment aan drinken aan. Zo heeft u de keuze uit verschillende shakes, smoothies, een “blizzard” of een “frozen yoghurt”. Een “blizzard” is een typisch product van Dairy Queen, het product kent toppings van stukjes koekjes, brownies of snoep. Bent u een liefhebber van een smoothie of een lekkere hamburger? Breng dan tijdens uw camperreis Canada een bezoek aan Dairy Queen.

Eten bij Domino’s tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw camperreis eens bij Domino’s gaan eten? De pizzaketen heeft een uitgebreid assortiment. Pizza’s die u onder anderen terug vindt op het menu zijn pizza Hawaii, Deluxe, Americana, Margaritha, Veggi, Caprese en Funghi. Op de website vindt u de uitgebreide menukaart van Domino’s. Voor de mensen die niet kunnen kiezen tussen twee pizza’s heeft Domino’s een oplossing bedacht. Zo is het mogelijk twee halve pizza’s te bestellen.
Ook kunt u zelf uw pizza samen stellen, u heeft dan een keuze uit 11 ingrediënten en zo maakt u de pizza die u het lekkerste vindt. Dit is allemaal mogelijk via de website van Domino’s. Wilt u tijdens uw camperreis uw pizza in uw huurcamper opeten in plaats van in het restaurant, dan is dit mogelijk. Bij domino’s is het mogelijk pizza’s af te halen of te laten bezorgen.
Op de website is een overzicht te vinden van de voedingsinfo van alle pizza’s die op het menu staan. Tevens biedt Domino’s items aan op het menu die glutenvrij zijn en voor vegetariërs staat de zogenaamde pizza Veggi op het menu.

Eten bij El Pollo Loco tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw camperreis eens bij El Pollo Loco gaan eten? Het menu bestaat voornamelijk uit kipgerechten. Daarnaast staan er ook verschillende salades op het menu en taco’s en burrito’s. Alle producten op het menu zijn vers en met kwaliteit bereidt. Aan de gasten met allergieën en diëten heeft de fastfoodketen ook gedacht, zo is op de site een overzicht te vinden van de voedingsinfo van alle producten die op het menu staan. Tevens biedt El Pollo Loco items aan op het menu die glutenvrij zijn en voor de vegetariërs staan er ook een aantal gerechten op het menu. Zo is er voor ieder wat wils te vinden op de menukaart van de fastfoodketen. Bent u op camperreis met kinderen? Ook aan hen is gedacht bij El Pollo Loco. Zo is er een speciaal menu voor kinderen. Bij dit menu is er keuze tussen verschillende soorten kip of burrito’s. Maakt u een camperreis door Canada? Breng dan eens een bezoek aan Chipotle Mexican Grill.

Eten bij Five Guys tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw camperreis eens bij Five Guys Burgers and Fries gaan eten? Het menu bij deze fastfoodketen bestaat voor het grootste deel uit hamburgers, hotdogs en frietjes, maar ook sandwiches staan op het menu.
Aan de gasten met allergieën en diëten heeft de fastfoodketen ook gedacht, zo is op de site een overzicht te vinden van de voedingsinfo van alle producten die op het menu staan. Tevens biedt Five Guys Burgers and Fries items aan voor vegetariërs, bijvoorbeeld de Veggie Sandwich. Zo staat er voor ieder wat wils op de menukaart van de fastfoodketen Five Guys Burgers and Fries.
Wilt u tijdens uw camperreis gaan eten bij Five Guys Burgers and Fries?
Maakt u een camperreis in Canada? Breng dan eens een bezoek aan Five Guys Burgers and Fries.

Eten bij Harvey’s King tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada, en wilt u tijdens uw camperreis eten bij Harvey’s? Harvey’s is een fastfoodketen met vele vestigingen in Canada. Het menu van Harvey’s bestaat voornamelijk uit gegrilde hamburgers, deze zijn in allerlei vormen verkrijgbaar en met verschillende toppings te verkrijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hamburger met augurken, tomaten, uien, chili pepers met daarbij een brede selectie van specerijen. Vanaf 1998 biedt Harvey’s ook Custom Combo’s aan klanten aan waarbij u de keuze heeft uit verschillende combo’s en in plaats van een frisdrank een pakje melk krijgt wanneer u dat liever heeft.
Naast de rundvlees hamburgers, biedt Harvey’s ook hotdogs, vegetarische hamburgers en gegrilde kip hamburgers aan, alles kan worden aangevuld gewenst door de klant. U zult Harvey’s vast eens passeren tijdens uw camperreis, waar u lekker kunt genieten van een hamburger of wat anders!

Eten bij KFC tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw camperreis eens bij Kentucky Fried Chicken gaan eten? Op het menu van KFC staan verschillende soorten kip, sandwiches met kip, frietjes en verschillende soorten groenten. Maar natuurlijk heeft de fastfoodketen ook desserts en drinken in het assortiment.
Bent u op camperreis met kinderen? Ook aan hen is gedacht bij KFC. Zo hebben ze een speciaal kidsmenu bestaande uit kip, frietjes en een drankje naar keuze. 
Aan de gasten met allergieën en diëten heeft de fastfoodketen ook gedacht, zo is op de site een overzicht te vinden van de voedingsinfo van alle producten die op het menu staan. Maakt u een camperreis in Canada? Breng dan eens een bezoek aan Kentucky Fried Chicken. Wilt u gedurende uw camperreis uw vrienden en familie via social media op de hoogte houden van uw belevingen? Dit is bij Kentucky Fried Chicken mogelijk, bij iedere vestiging kunt u gebruik maken van een gratis Wi-Fi verbinding.

Eten bij McDonald’s tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada, en wilt u tijdens uw camperreis eten bij McDonald’s? Het menu van McDonald’s is erg uitgebreid. McDonald’s staat bekend om de hamburgers en dan met name om de Big Mac. Maar naast hamburgers, snacks en friet heeft McDonald’s ook salades, broodjes, nagerechten en shakes in het assortiment. Bij McDonald’s is het tevens mogelijk om te ontbijten. Bent u op camperreis met kinderen? Ook dan is het goed mogelijk om te eten bij McDonald’s. McDonald’s biedt een menu aan speciaal voor kinderen, de Happy Meal. Bij een Happy Meal hebben kinderen de keuze tussen een hamburger, cheeseburger of chicken McNuggets. Tevens zitten hier frietjes, appelstukjes een drankje en natuurlijk het gewilde speeltje bij. Is het een warme dag tijdens uw camperreis? Dan is het mogelijk om lekker af te koelen door middel van een heerlijk ijsje of een milkshake bij McDonald’s

Eten bij Panda Express tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw camperreis eens bij Panda Express gaan eten? Op het menu staan verschillende soorten vlees, kip en visgerechten allen bereidt met een Aziatisch tintje. Maar ook verschillende soorten rijst en noodles zijn te vinden op de menukaart. Aan de gasten met allergieën en diëten heeft de fastfoodketen ook gedacht, zo is op de site een overzicht te vinden van de voedingsinfo van alle producten die op het menu staan. Tevens biedt Panda Express items aan op het menu die glutenvrij zijn. Wilt u gedurende uw camperreis uw vrienden en familie via social media op de hoogte houden van uw belevingen? Dit is bij Panda Express mogelijk, bij iedere vestiging kunt u gebruik maken van een gratis Wi-Fi verbinding. Maakt u een camperreis in Canada? Breng dan eens een bezoek aan de Aziatische fastfoodketen Panda Express.

Eten bij Pita Pit tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada, en wilt u tijdens uw camperreis eten bij Pita Pit? Dit fastfoodketen biedt voornamelijk broodjes die u zelf naar uw eigen wens kunt laten beleggen. Het menu van Pita Pit bestaat uit pita broodjes waarbij u kunt kiezen uit ingrediënten zoals Cheesesteak, BBQ rib, falafel of kip souvlaki. Daarna heeft u de keuze om het broodje te beleggen met verschillende soorten kaas, salade en uit een dressing.
Pita Pit wat sinds 1955 door Verenigde Staten en Canada verschillende vestigingen heeft geopend,  heeft voor ieder wat wils. De vestigingen van deze keten zitten vaak gevestigd in de buurt van een universiteit. Mogelijk passeert u tijdens uw camperreis een Pita Pit en kunt u de gerechten van deze keten zelf ervaren.

Eten bij Popeyes Chicken & Biscuits tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw camperreis eens bij Popeyes gaan eten? Het menu van de fastfoodketen bestaat voornamelijk uit kip. Daarbij kunt u altijd groenten, aardappelen of een broodje bijbestellen. Tevens zijn er sandwiches en broodjes en zelfs visgerechten verkrijgbaar bij Popeyes. Als dessert staan er een aantal soorten taart op het menu, zoals cheese cake of appel taart. Maakt u een camperreis met kinderen? Ook aan hen is gedacht bij Popeyes. Zo is er een speciaal kidsmenu, bij dit menu kan de keuze gemaakt worden tussen; verschillende soorten kip en daarnaast zitten er frietjes en een drankje naar keuze bij inbegrepen.
Aan de gasten met allergieën en diëten heeft de fastfoodketen ook gedacht, zo is op de site een overzicht te vinden van de voedingsinfo van alle producten die op het menu staan. Maakt u een camperreis door Canada? Breng dan eens een bezoek aan Popeyes Chicken & Biscuits.

Eten bij Quiznos tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw camperreis eens bij Quiznos gaan eten? Het menu van Quiznos bestaat vooral uit sandwiches. Tevens zijn er salades, wraps, pasta’s  en verschillende soorten soepen verkrijgbaar bij deze fastfoodketen. Bij Quiznos is het mogelijk te ontbijten, lunchen en dineren tijdens uw camperreis. Maakt u een camperreis met kinderen? Ook aan hen is gedacht bij Quiznos. Zo is er een speciaal kidsmenu. Bij dit menu kunt u de keuze maken tussen verschillende sandwiches of flatbread. Flatbread is een soort van sandwich gemaakt van een dun soort brood. Aan de gasten met allergieën en diëten heeft de fastfoodketen ook gedacht, zo is op de site een overzicht te vinden van de voedingsinfo van alle producten die op het menu staan. Tevens biedt Quiznos items aan op het menu die glutenvrij zijn. Wilt u gedurende uw camperreis uw vrienden en familie via social media op de hoogte houden van uw belevingen? Dit is bij Quiznos mogelijk, bij een aantal vestigingen van de fastfoodketen kunt u gebruik maken van een gratis Wi-Fi verbinding.

Eten bij Subway tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw verblijf lekker, snel en gezond eten? Dan is Subway een goede keuze. Met meer dan 2.000 vestigingen door heel Canada zult u Subway vast en zeker eens tegenkomen tijdens uw camperreis in Canada. Het menu van de fastfoodketen bestaat voornamelijk uit sandwiches en salades, maar ze hebben ook een soort van pizza’s in het assortiment die flatizza genoemd worden. De flatizza is een vierkante pizza. Naast sandwiches is het bij Subway ook mogelijk ontbijt te halen of tussendoortjes zoals muffins.

Lekker en gezond eten tijdens uw camperreis

Houdt u gezond eten tijdens uw camperreis? Bij Subway staat de term `gezond’ hoog in het vaandel. Dit is dan ook terug te zien in het menu, evenals op de website van de fastfoodketen. Op de website is veel informatie te vinden over de inhoud van alle producten. Zo staat er een lijst op de site waar de klant per product kan bekijken hoeveel calorieën het product telt, hoeveel proteïne het bevat, welke vitaminen er in zitten en nog veel meer. Dus redenen genoeg om tijdens uw camperreis eens bij Subway te gaan eten.

Eten bij Taco Bell tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en houdt u van Mexicaans eten? Dan is Taco Bell een restaurant waar u zeker eens een hapje kunt gaan eten tijdens uw camperreis. Taco Bell heeft een uitgebreid menu wat voor het grootste deel bestaat uit Mexicaans eten. Taco Bell kan de producten voor een erg kleine prijs aanbieden. Zo is het al mogelijk om verschillende producten van het menu te krijgen voor maar 1 dollar. Items die verkrijgbaar zijn bij Taco Bell zijn taco’s, burritos, salades, nachos en verschillende supplementen zoals frietjes.
Op de site van Taco Bell is het mogelijk van ieder product dat op de menukaart staat te kijken wat de voedingswaarde is, hoeveel calorieën het bevat, hoeveel suiker er in zit, en ga zo maar door.
Wi-Fi en fastfood blijkt goed samen te gaan, dit is dan ook de reden dat u ook bij Taco Bell gebruik kunt maken van de gratis WI-FI verbinding. Erg handig tijdens uw campervakantie!

Eten bij Wendy’s tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada en wilt u tijdens uw camperreis eens bij Wendy’s gaan eten? Dit is mogelijk, u zult het fastfoodrestaurant vast tegenkomen tijdens uw camperreis. Het menu van Wendy’s bestaat voornamelijk uit hamburgers, friet, kipsandwiches en salades. Kenmerkend voor Wendy’s zijn de vierkante hamburgers. Bij Wendy’s is het tevens mogelijk te ontbijten. Gaat u ontbijten bij Wendy’s tijdens uw camperreis, dan heeft u de keuze uit verschillende broodjes, koeken, brownies en muffins. Een prettige bijkomstigheid van het fastfoodrestaurant is dat het de mogelijk biedt om mobiel te betalen. Wilt u gedurende uw camperreis uw vrienden en familie via social media op de hoogte houden van uw belevingen? Dit is bij Wendy’s mogelijk, bij iedere vestiging kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi. Tevens is Wendy’s 24/7 geopend.