dé specialist voor een campervakantie               

Rijbewijs en verkeer in Canada

Rijbewijs tijdens uw camperreis Canada

Wellicht gaat u binnenkort een camper huren in Canada en op camperreis door het land. In dat geval is het belangrijk te weten van welk rijbewijs u in bezit dient te zijn. Voor het huren en besturen van een camper of auto heeft u een geldig Nederlands B rijbewijs nodig. Een internationaal rijbewijs is aan te raden, maar niet verplicht. Voor de borg is de hoofdbestuurder van het voertuig verplicht een creditcard op zijn/haar naam bij zich te hebben. Rijdt u met uw huurcamper door het zuiden van Canada, dan zult u merken dat het wegennet hier van goede kwaliteit is. Het noorden heeft slechts één verharde weg, namelijk de Alaska Highway. De overige wegen in het noorden zijn onverhard en vaak aangetast door de vorst. Op de snelwegen geldt een maximumsnelheid van gemiddeld 100 kilometer per uur, op tweebaanswegen buiten de bebouwde kom 80 kilometer per uur en binnen de bebouwde kom 50 kilometer per uur.

Camperverhuur via Travelhome/CADUSA, dé camperspecialist

Waarom kiezen voor ons voor uw camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome/CADUSA is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Canada en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Canada campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen.
Ook houden wij diverse inspiratiedagen over camperreizen Canada, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte huur camper te bezichtigen.
Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij ons aan het goede adres!