dé specialist voor een campervakantie               

Voltage & Telefoneren in Canada

Telefoneren tijdens uw camperreis Canada

Wellicht gaat u binnenkort een camper huren in Canada en op camperreis door het land. In dat geval is het handig om te weten hoe het zit met telefoneren in Canada. Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een mobiele telefoon bij zich en bent u overal bereikbaar. Houd er rekening mee dat bellen met uw mobiele telefoon in Canada erg kostbaar is. Om deze hoge kosten te voorkomen raden wij u aan tijdens uw camperreis te bellen vanuit een telefooncel met een telefoonkaart. Het alarmnummer in Canada bestaat uit de volgende drie cijfers, 911. Om vanuit Canada naar Nederland te bellen draait u eerst 011 voor Europa en vervolgens 31 voor Nederland, gevolgd door het telefoonnummer zonder de eerste nul. Zo kunt u het thuisfront op de hoogte houden tijdens uw camperreis Canada.

Camperverhuur via Travelhome/CADUSA, dé camperspecialist

Waarom kiezen voor ons voor uw camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome/CADUSA is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Canada en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Canada campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen.
Ook houden wij diverse inspiratiedagen over camperreizen Canada, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte huur camper te bezichtigen.
Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij ons aan het goede adres!