dé specialist voor een campervakantie               

CAMPERHUREN IN CANADA:

 

CAMPER HUREN BIJ FRASERWAY *****

Fraserway is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar bestaat. Het bedrijf heeft meer dan 1300 campers in eigen bezit. Voor het ophalen van uw camper in Whitehorse worden geen extra kosten berekend. Wilt u met Fraserway door de Verenigde Staten rijden? Ook dit kan zonder toeslag

Wanneer u voor een huur camper van Fraserway gaat u voor kwaliteit en service. Fraserway beschikt over een eigen camperfabriek en staat bekend om de zeer goede kwaliteit van de campers. Fraserway heeft meertalig personeel, waaronder Nederlands sprekend, en service staat hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft verhuurstations in de belangrijkste steden in Canada. Bij Fraserway kiest u altijd voor een persoonlijke benadering en een goede kwaliteit waardoor u kunt genieten van een onbezorgde campervakantie. Fraserway biedt verschillende soorten campers aan welke uitermate geschikt zijn voor een camperreizen door Canada. De huur campers zijn met en zonder cap over verkrijgbaar en ook met of zonder slide-out. Verschillende campertypes van Fraserway hebben een slide-out waarmee u de woonruimte tijdens uw verblijf op de camping kunt uitbreiden om nog meer comfort te bieden tijdens uw camperreis. Alle campers van Fraserway zijn standaard voorzien van toilet, douche, gasstel, koelkast en diepvries. Wanneer u op campervakantie gaat met een huur camper van Fraserway via CADUSA is deze altijd inclusief inventaris. Een inventaris bestaat zoal uit borden, bekers, pannen, bestek, handdoeken en beddengoed.

 

PRIJZEN CAMPER HUREN

Fraserway maakt gebruik van vaste tarieven. Dit betekent dat de huurprijzen van de campers wel kunnen verschillen per seizoen. Over het algemeen houdt dit in dat de tarieven voor een camper huren in de zomer hoger liggen dan in de winter.In de huurprijzen van Fraserway zit transfer en ook een verzekering inbegrepen. Bij de verzekeringen geldt nog wel een eigen risico. Dit eigen risico kunt u echter nog wel verzekeren met een No Risk Camperverzekering van Unigarant waardoor uw campervakantie Canada onbezorgd kan beginnen.

BEKIJK DE CAMPERS VAN FRASERWAY:


https://www.fraserway.com/rentals/vehicles

Fraserway MH-22

Fraserway MH-23-25S

Fraserway MH-29-31S