CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

CAMPERREIS & CRUISE CANADA & ALASKA

Reisnummer: 36

De populairste camper ( Fraserway *****) & cruisereis

Deze Camper & Cruise reis brengt u van Canada naar Alaska. Rijd eerst met uw camper door het uitgestrekte Canada. Bezoek de Nationale parken Banff en Jasper en geniet van de groene natuur en helderblauwe meren. Neem de tijd voor een heerlijke wandeling, fietstocht of ga kanoën en paardrijden. Ga je 's ochtends vroeg bij zonsopkomst, let dan ook op wilde dieren zoals bevers, herten en beren! Na 15 of 18 dagen (afhankelijk van de totale reisduur) met uw camper rondgereisd te hebben, is het tijd om deze weer in Vancouver in te leveren en u klaar te maken voor de cruise.

Afhankelijk van uw vertrekdata stapt u aan boord van het schip Westerdam of Noordam en maak u klaar voor vertrek richting Alaska! U verblijft tijdens de cruise in een binnenhut en u mag gebruik maken van alle faciliteiten op het cruiseschip. Neem een kijkje op het Observation Deck en de lounge voor de mooiste uitzichten op zee en land. Houd uw conditie op peil in de fitnessruimte en ontspan daarna aan een van de buitenzwembaden of in een van de 5 jacuzzi's. Daarnaast zijn er verschillende bars, lounges, winkels, een bibliotheek en casino aan boord. U zult zich dus geen enkel moment vervelen. 

U begint uw cruise met een vaart door de indrukwekkende Inside Passage. Breng veel tijd op het dek door en kijk uit naar walvissen en orka's. U stopt in het meest zuidelijk gelegen plaatsje van de Inside Passage en zalmhoofdstad van de wereld: Ketchikan. Nabij Juneau vindt u de Juneau Icefields. De massieve Mendenhall Glacier biedt een prachtig uitzicht. Ga hier een dag kajakken, whalewatchen, wandelen of raften. Daarna vaart u door naar Skagway, een van de mooiste stadjes in Alaska dat bekend staat om de goudvondst. Vervolgens cruist u door Glacier Bay, vermeld op werelderfgoedlijst van UNESCO. De cruise eindigt vervolgens in Seward (Anchorage), een prachtig vissersplaatsje waar u mooie wandelingen kunt maken in de bergen van bijvoorbeeld de Harding's Icefields. U verblijft nog 1 nacht in een hotel en daarna vliegt u weer terug naar Amsterdam. 

Een adembenemende reis voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Uw cruiseschema ziet er als volgt uit:

Dag

Bestemming

Aankomst

Vertrek

Zaterdag

Vancouver

 

16.30

Zondag

Inside Passage (cruisen)

 

 

Maandag

Ketchikan

07.00

15.00

Dinsdag

Juneau

10.00

22.00

Woensdag

Skagway

07.00

21.00

Donderdag

Glacier Bay (cruisen)

 

 

Vrijdag

Dag op zee

 

 

Zaterdag

Seward (Anchorage)

06.00

 

Wilt u meer informatie opdoen over wat u allemaal kunt doen tijdens de Cruise? Lees dan eens   dit reisverslag van onze medewerksters Susanne en Chantal.

25 dagen, ca. 3000 km   startpunt: Vancouver

VERTREKDATA EN PRIJZEN

Er zijn momenteel nog geen prijzen beschikbaar voor deze reis, maar u kunt wel vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen met uw specifieke reiswensen.     REISVOORSTEL AANVRAGEN REISNUMMER:36

Inclusief / Exclusief

Alle prijzen van vertrekdata zijn op aanvraag.

Vertrek van 25-daagse camper & cruisereis is mogelijk van mei t/m half september 


Vertrek van 28-daagse camper & cruisereis is mogelijk van mei t/m half september