CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

ROUTESUGGESTIES IN WEST-CANADA


18 DAAGSE CAMPERREIS VAN VANCOUVER NAAR CALGARY

18-daagse routesuggestie van Vancouver naar Calgary. Wil je jouw camperreis graag starten in Vancouver en eindigen in 'Cowtown' Calgary? Dan adviseren wij je deze prachtige route van een enkele reis door het westen van Canada.

BEKIJK ROUTESUGGESTIE23-DAAGSE CAMPERREIS CALGARY EN ROCKIES & YELLOWSTONE N.P.  IN AMERIKA

23-daagse camperreis Calgary en Rockies. Wil je graag een camperreis maken en zoveel mogelijk zien van de Rocky Mountains? Met deze reis rijd je vanaf Calgary en bezoek je al het moois van de Rocky Mountains in zowel Canada als Amerika.

BEKIJK ROUTESUGGESTIE25-DAAGSE CAMPERREIS VANCOUVER NAAR  CALGARY VIA AMERIKA (Yellowstone)

25-daagse camperreis Vancouver naar Calgary via Amerika. Oeroude regenwouden, schattige kustplaatsjes, denderende watervallen, spuitende geisers en hoge bergpieken. Alles komt voorbij in deze unieke route, waarbij je Amerika en Canada combineert.

 

BEKIJK ROUTESUGGESTIEADEMBENEMEND ALBERTA

14-daagse reis door West-Canada met als startpunt en eindpunt Edmonton. Geniet van de sfeervolle steden Drumheller, Calgary en Kananaskis Village om vervolgens door te rijden naar de prachtige Nationale Parken Banff en Jasper!


BEKIJK ROUTESUGGESTIEDWARS DOOR CANADA TORONTO - VANCOUVER

Deze 20-daagse routesuggestie brengt u van Toronto dwars door Canada naar Vancouver. Ideaal voor als u niet kunt kiezen tussen Oost-Canada en West-Canada. Met uw camper reist u door de prachtige natuur en bezoekt u de geweldige steden, bezienswaardigheden en nationale parken die Canada te bieden heeft.


BEKIJK DEZE ROUTESUGGESTIE


EDMONTON EN DE ROCKIES

Begin en eindig deze 21-daagse reis door West-Canada in Edmonton. Ontdek deze bruisende stad, laat je overweldigen door de indrukwekkende nationale parken en treed in de voetstappen van de dinosauriërs in de Badlands.

 

BEKIJK DEZE ROUTESUGGESTIEHET WILDE NOORDWESTEN VAN CANADA

Tijdens deze reis door het Noordwesten van Canada kom je terecht in de echte wildernis! Deze route brengt je langs de mooiste nationale en provinciale parken van Noordwest Canada! Benieuwd geworden? lees dan snel verder!

 

BEKIJK DEZE ROUTESUGGESTIE22-DAAGSE CAMPERREIS INDRUKWEKKEND CANADA

22-daagse routesuggestie Vancouver retour. Tijdens deze reis ontdekt u het mooiste dat West-Canada te bieden heeft. Van het bekijken van wereldstad Vancouver tot walvissen spotten op Vancouver eiland en van een tour over de gletsjer tot een safari om beren te spotten, tijdens deze reis kan het allemaal!


BEKIJK DEZE ROUTESUGGESTIE


ONVERGETELIJK WEST-CANADA

16-daagse routesuggestie Vancouver retour. Verken de metropool Vancouver en ontdek de uitgestrekte wildernis en natuurschoon dat Canada te bieden heeft. Wandel rond de vele blauwe meren en geniet van de rust.

 

BEKIJK DEZE ROUTESUGGESTIE


VALLEYS & MOUNTAINS

21-daagse routesuggestie Vancouver retour. Ontdek West-Canada met zijn prachtige natuurparken als Banff en Jasper National Park, reis tussen de gletjsers van de Icefields Parkway en zoek walvissen tijdens de Inside Passage ferrycruise.

BEKIJK DEZE ROUTESUGGESTIEAVONTUURLIJK YUKON

Middenin de wildernis geniet u van de frisse buitenlucht. De felle zon staat bovenaan de hemel en schijnt op het prachtige landschap van Yukon Canada. U bent bijna aan de top van de berg die u aan het beklimmen bent, het is een prachtige route met een flinke klim maar het adembenemende uitzicht maakt alles goed! Onderweg heeft u al een aantal wilde dieren gespot, een bijzondere ervaring!

BEKIJK DEZE ROUTESUGGESTIE25-DAAGSE CAMPERREIS VANCOUVER MET INSIDE PASSAGE

Ervaar het mooiste van West-Canada met de Inside Passage. Vaar van Prince Rpert naar Port Hardy en bewonder de prachtige fjorden en mysterieuze eilandjes. Met deze reis geniet je op een unieke manier van de ongerepte kustlijn van West-Canada.

BEKIJK DEZE ROUTESUGGESTIE
23-DAAGSE CAMPER & CRUISE REIS WEST-CANADA EN ALASKA

Langs prachtige parken en kraakheldere meren reis je door de bergen met jouw camper naar Vancouver. Geniet van de slingerende wegen die je stuk voor stuk langs adembenemende vergezichten en immense bergen brengen. In Vancouver verruil je jouw camper voor een cruiseschip. Langs de loodrechte wanden van lichtblauw ijs glijdt het schip door een surreële wereld. Dit is Alaska: de ongerepte wildernis. Het land van woeste bergketens en imposante gletsjers, waar de mens nog amper is doorgedrongen.                    

BEKIJK DEZE ROUTESUGGESTIE