CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

LIGGING VAN CANADA

Wellicht gaat u binnenkort een camper huren in Canada en wilt u wat meer weten over de ligging van het land. Canada is het op één na grootste land ter wereld met een oppervlakte van bijna 10 miljoen vierkante kilometer. Het land grenst in het zuiden aan Amerika, in het oosten aan de Atlantische Oceaan en in het noordwesten deels aan Alaska en deels aan de Grote Oceaan. Het noorden reikt tot ver boven de poolcirkel aan de Noordelijke IJszee. Canada kent duizenden meren en rivieren en heeft een grote binnenzee in het noordoosten, de Hudsonbaai. In het westen liggen de prachtige Rocky Mountains, een imposant gebergte met gletsjers en blauwe bergmeren. In het noorden bevinden zich de bijna geheel onbewoonde Arctische landschappen en in het oosten de maritieme provincies en het eiland Newfoundland. 

Camperverhuur via Travelhome/CADUSA, dé camperspecialist

Waarom kiezen voor Travelhome/CADUSA voor uw camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Canada en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Canada campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen.
Ook houden wij diverse inspiratiedagen over camperreizen Canada, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte huur camper te bezichtigen.
Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij ons aan het goede adres!