CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

Reisdocumenten Canada

Reisdocumenten voor uw camperreis Canada

Wellicht gaat u binnenkort op camperreis door Canada. Het is dan belangrijk om te weten welke reisdocumenten u in uw bezit dient te hebben. Voor Canada heeft u een paspoort nodig dat geldig is tot en met de dag na terugkomst. Ook kinderen en baby’s dienen in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Het is voor kinderen en baby’s niet langer toegestaan om bijgeschreven te staan in het paspoort van de ouders. Amerika kent een visumplichting. Indien u reist van Canada naar Amerika met uw huurcamper dan volstaat het invullen van een I-94 formulier bij de grensovergang. Komt u de Amerika binnen per vliegtuig of boot dan dient u wél een ESTA Visa Waiver aan te vragen.

Visum benodigdheden tijdens uw camperreis in canada

Wanneer u van plan bent om een camperreis te maken in Canada en deze reis is korter dan 90 dagen (ongeveer 3 maanden), heeft u als Nederlander geen visum nodig. Wanneer u langer dan 90 dagen wilt verblijven dient u wel een visum aan te vragen. Voordat u naar Canada afreist om een camper te huren, dient u een eTA formulier naar waarheid in te vullen. Dit is een nieuwe manier van de Canadese regering om reizigers naar Canada vooraf te registreren. Deze aanvraag dient u zeker voor 72 uur voor vertrek in te hebben gevuld. Er zitten kosten aan het eTA formulier gebonden. Deze bedragen CA$7,- per inschrijving. Om een eTA aanvraag te doen, dient u in bezit te zijn van een creditcard, zodat u de kosten tijdens de aanvraag op internet kunt voldoen. Nadat u toestemming heeft gekregen om naar Canada af te reizen voor uw camperreis, blijft uw registratie 5 jaar geldig of tot het moment dat u een nieuw paspoort krijgt. Na 5 jaar of als u een nieuw paspoort heeft gekregen, dient u een nieuwe eTA registratie in te vullen. U kunt het eTA formulier vinden op de officiële website van de Canadese overheid.

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist

Waarom kiezen voor Travelhome/CADUSA voor uw camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Canada en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Canada campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen.
Ook houden wij diverse inspiratiedagen over camperreizen Canada, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte huur camper te bezichtigen.
Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome/CADUSA aan het goede adres!