CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               


TRAVELHOME CORONAGARANTIE

De Travelhome coronagarantie

Door Maike Lenders op 19 juni 2020

Het uitstellen van je camperreisplannen is niet nodig met de Travelhome coronagarantie!

Het is nu een lastige tijd om je reisplannen voor 2021 definitief te maken. Je wilt héél graag die reis maken, maar wilt ook zekerheid. Als de situatie door het coronavirus op je bestemming tegen die tijd niet veilig genoeg is om zorgeloos te kunnen reizen dan wil je niet op reis. Dat begrijpen we!

Daarom boek je jouw reis voor 2021 bij Travelhome met coronagarantie. Tot zes weken voor vertrek mag je jouw reis kosteloos annuleren als deze wordt beïnvloed door het coronavirus. Deze garantie is dé oplossing voor onze reizigers die graag een camperreis willen maken óf omboeken.

    VOORWAARDEN:

  • Een pakketreis of een samengestelde reis inclusief vlucht, hotel en camper met vertrek in 2021 en geboekt is voor 31 augustus 2020 valt onder de coronagarantie.
  • Bij een camperreis in combinatie met een cruise en/of een treinreis vervalt de coronagarantie. Ook voor enkel camperhuur vervalt de coronagarantie.
  • Bij een camperreis met een campingpakket (waarbij de campings tijdens je reis vooraf zijn geboekt) vervalt het recht op kosteloos annuleren. Je kan wel kosteloos omboeken naar een later moment.
  • Is je bestemming zes weken voor vertrek code geel, oranje of rood? Voel je jezelf niet comfortabel om te reizen vanwege Covid-19, dan kun je aanspraak maken op de coronagarantie.
  • Wanneer je bestemming zes weken voor vertrek reisadvies code groen is, is de coronagarantie uitgesloten. Er kan veilig gereisd worden.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
  • Na het passeren van de 6 weken voor vertrek gelden onze normale voorwaarden voor annulering.