CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

 

CAMPER HUREN IN CUBA


VRAAG OFFERTE AAN

Cuba is een land in opkomst. Met haar veelzijdige natuur en prachtige steden is het een ideaal land voor een mooie camperreis. Rij met een camper door de prachtige natuur van Cuba en ontdek de verschillende diersoorten die er leven. Het is mogelijk om voor west en midden Cuba zelf uw route samen te stellen om zo optimaal te kunnen genieten van de vrijheid van het reizen met de camper. Cuba zit vol verassingen en is klaar om door u ontdekt te worden met een camper.

Camperhuur in Cuba (tips)

Als u een camper wilt huren in Cuba, dan ontzorgen wij u helemaal. Wij regelen de huurcamper naar wens afhankelijk van uw wensen en reisgezelschap. Maar niet alleen uw camper, ook de gehele reis is tot in de puntjes verzorgd. Wilt u een camper huren in Cuba of wilt u een camperreis in Cuba maken, dan hebben wij de volgende handige tips voor u:

- De valuta die men in Cuba hanteert is de Pesos Convertible (CUC). De waarde hiervan staat gelijk aan de Amerikaanse dollar. Daarnaast hanteren ze de Cubaanse pesos (CUP). Deze eenheid geldt voor de bevolking als nationale munt en is veel minder waard (25 Cubaanse pesos = 1 CUC).
- Visa kaarten worden goed geaccepteerd in Cuba. Ook komen er steeds meer ATM automaten bij. Echter, blijft het zoeken naar ATM automaten. Ook worden creditcards over het algemeen goed geaccepteerd, tenzij ze van Amerikaanse komaf zijn.
- Cubaanse overnachtingsplaatsen voor een camper zijn vooral gelegen in de buurt van hotels. Het is verboden om in Cuba "vrij" te kamperen.

Belangrijke Nationale parken in Cuba

Cuba staat bekend om haar echte Cubaanse sigaren. Rij met je camper langs een van de vele tabaksvelden waar de beste tabak groeit. Een voorbeeld van zo'n prachtige vallei is de Valle de Vinales. Hier kun je rondleidingen boeken langs de Cubaanse tabaksvelden en leer je alles over de echte Cubaanse sigaar.  Ook Cayo Lavisa staat op de lijst met bijzondere plekken in Cuba. Dit tropische eilandje aan de noordkust van Cuba, staat bekend om haar prachtige koraalriffen en sneeuwwitte stranden. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van prachtige snorkel- en duik avonturen.

Steden in Cuba

Havana is een prachtige stad om te bezoeken tijdens jouw camperreis. Als hoofdstad van Cuba is Havana met 2.1 miljoen inwoners een grote stad. Met een prachtige binnenstad is Havana bijzonder om te bezoeken. Bijzondere architectuur in de oude binnenstad die ook wel “old Havana” wordt genoemd, wisselen elkaar af met prachtige forten aan de kust en in de haven van Havana. Ook Santiago de Cuba is een prachtige stad met de echte Cubaanse sfeer. De ontspannen sfeer die er hangt op de plaza’s in combinatie met de straatmuzikanten maakt dat je helemaal tot rust komt. Ook heeft de stad een rijke cultuur. Een voorbeeld hiervan is het monument van generaal Maceo. Dit prachtige standbeeld geeft de geschiedenis van Cuba weer.

Huur een camper in Cuba

Waarom kiezen voor een reis met Travelhome/CADUSA ? Wij zijn al jaren de specialist in camperhuur wereldwijd en we helpen u graag om de ideale vakantie samen te stellen. Travelhome/CADUSA is een van de reisdochters van de ANWB en is aangesloten bij de ANVR en de SGR.
Heeft u interesse in een camperreis naar Cuba? Vraag dan geheel vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur in Cuba. U ontvangt dan een aanbod op maat, met uitgebreide aanvullende informatie voor uw reis.
Wil u dus een camper huren in Cuba? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.