CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

EEN CAMPERREIS DOOR DUITSLAND

Denk je aan Duitsland, dan denk je al snel aan de Bratwurst, Oktoberfest en de treurige geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Dit land heeft veel meer te bieden! Duitsland is namelijk het land van de vele sprookjesachtige kastelen, prachtige rotskloven, hoge bergen met zijn heldere bergmeren en pittoreske, gezellige dorpjes.

Door de vele campings welke Duitsland biedt is dit land een perfecte bestemming om met de camper rond te reizen. Veel campings liggen in de bijzondere natuur of juist praktisch bij een bezienswaardigheid. Dit land heeft je meer te bieden dan je zou denken!

Tijdens een camperreis kun je heel makkelijk een bezoek aan een stad combineren met natuur en cultuur, waardoor een reis door Duitsland enorm veel variatie heeft.

Heb je al meerdere camperreizen gemaakt, maar nog nooit door Duitsland of wil je graag eens een camperreis maken door dit buurland zonder een eigen camper aan te moeten schaffen? Dan kunnen wij je helpen bij het plannen van deze reis. Je kunt zelfs met de camper een grensoversteek maken naar bijvoorbeeld Zwitserland, Oostenrijk of Italië!

MET EEN CAMPER DOOR DUITSLAND TREKKEN 

Wanneer je door Duitsland reist met de camper kom je door de meest prachtige natuur. Denk bijvoorbeeld eens aan Nationaal Park Berchtesgaden waar je één van de hoogste bergen van Duitsland kunt zien of waar je heerlijk kunt wandelen. Over wandelen gesproken… de Partnachklamm bezoeken nabij Garmisch-Partenkirchen is ook zeker de moeite waard. Je krijgt op deze manier een goed beeld van de ruigere natuur welke Duitsland je kan bieden. 

Bezoek tijdens je camperreis ook eens één van de vele bekende sprookjesachtige kastelen zoals Slot NeuschwansteinSlot Hohenschwangau of bijvoorbeeld Burg Hohenzollern. Je waant je even in een Disney-film! 

Ben je een echte dierliefhebber? Dan raden we je aan om een bezoek te brengen aan het ‘Bayerische Wald’ oftewel het Beierse Woud. Hier kun je namelijk wild spotten tijdens mooie wandelingen door dit Woud. 

Ontzettend veel afwisseling en genoeg te doen tijdens je camperreis in Duitsland dus!

CAMPER HUREN IN DUITSLAND

We werken met bekende verhuurders samen en met verschillende verhuurlocaties zoals BerlijnHamburg, Bremen, Osnabrück, Dortmund, Düsseldorf, Keulen, Frankfurt en München. Keuze genoeg dus voor het ophalen- en inleveren van de camper. Campers zijn beschikbaar van 2 tot maximaal 6 personen. We kijken graag samen met je naar het campertype wat het beste bij je reisgezelschap past. Heb je vragen over een camper huren in Duitsland, dan horen we dat natuurlijk graag van je.


 

REISEXPERT JOYCE VERTELT:"Het fijne aan een camperreis door Duitsland is dat je de camper net over de grens op kunt halen en op deze manier je hele camperreis hier op kunt aanpassen. Er zijn ontzettend veel campings waar je kunt verblijven, of je nu tijd in de stad wilt doorbrengen of in de natuur. Ideaal! Ik vond zelf het gebied van Garmisch-Partenkirchen en Partnachklamm (Zuid-Duitsland) enorm indrukwekkend. Duitsland heeft mijn verwachtingen echt overtroffen! Een aanrader voor een winterreis is om eens het Vierschansentoernooi mee te maken rondom de jaarwisseling. Geweldige ambiance en ervaring!"