CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

CAMPINGS IN DUITSLAND

CAMPING BANNWALDSEE

Münchener Str. 151, 87645 Schwangau, DuitslandIn de buurt van verschillende kastelen, waaronder Slot Neuschwanstein, ligt Camping Bannwaldsee. Deze camping is geschikt om met de camper te verblijven en is gelegen aan een meer/recreatieplas. Een prima uitvalsbasis om te overnachten wanneer je dit gebied wilt verkennen. Bezoek Slot Neuschwanstein en de andere bekende kastelen in combinatie met München tijdens je camperreis!


CAMPING BURG ELITZ

Moselstraße 39, 56254 Moselkern, DuitslandCamping Burg Eltz ligt aan de monding van de Elzbach. De camping ligt midden in het Moezellandschap tussen de wijngaarden en kastelen. Vanuit Camping Burg Eltz  kan je Burg Eltz makkelijk bereiken.
CAMPING ERLEBNIS ZUGSPITZE

Griesener Str. 2, 82491 Grainau, Duitsland

Kamperen met de camper in dit prachtige gebied is geen straf en er zijn ook genoeg mogelijkheden. Een aanrader is camping Erlebnis Zugspitze waarbij je uitzicht heb op de Zugspitze en langs de camping stroomt het heldere water van de Loisach rivier. Het is een wat grotere camping met een fantastisch uitzicht!


CAMPING HEIDELBERG                                                                                

Schlierbacher Landstraße 151, 69118 Heidelberg, Duitsland

Camping Heidelberg is de ideale startpunt om de omgeving van Heidelberg te ontdekken. Binnen vijf minuten ben je bij de 'oude  brug'. Net buiten de camping ligt een bushalte. Met de bus met je binnen tien minuten in het centrum van Heidelberg. Slot Heidelberg ligt op ca. 15 minuten rijden van de camping.

CAMPING MUHLLEITEN

Königsseer Str. 70, 83471 Schönau am Königssee, Duitsland

Camping Muhlleiten wordt omgeven door hoge bergtoppen. De camping ligt bij een meer in het nationale park Königssee. Het camping terrein is langwerpig met verschillende straatjes waar de staanplaatsen aanliggen. In de winter verblijven er voornamelijk wintersport toeristen.

CAMPING TAUBERROMANTIK

Detwang 39, 91541 Rothenburg ob der Tauber, Duitsland

Op nog geen 2 kilometer lopen (bergopwaarts) van Rothenburg ob der Tauber ligt Campingplatz Tauberromantik. Een prima camping waar je kunt verblijven om de stad te kunnen bezoeken. Heb je de fietsen meegenomen, dan sta je binnen 15 minuten in het stadscentrum.
CAMPING UNDERBACHER SEE/NORD

leiner Torfbruch, 40627 Düsseldorf, Duitsland

Campingplatz Unterbacher See/Nord ligt tussen de bosrand en aan het meer. Op het meer kan je in de zomer verschillende water activiteiten ondernemen. Aan het meer is een strandbad met een grote ligweide. Het strand is gratis toegankelijk voor campinggasten. De camping ligt op z’n 10km rijden van Düsseldorf.CAMPING ZOLLERNALB

Niederhechinger Str. 41, 72379 Hechingen, Duitsland

Camping Zollernalb ligt op een ideale afstand om Slot Hohenzollen te bezoeken. Vanaf het grote tuinterras van de camping kan je het slot al bewonderen. Camping Zollernalb heeft een moderne uitstraling. Binnen een straal van 200 meter van de camping heb je een tennisbaan, minigolf en een zwembad.