CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

CAMPERREIZEN IN IJSLAND


BETOVEREND IJSLAND

Boek nu deze camperreis naar IJsland met vertrek in 2021 en je maakt automatisch gebruik van de Travelhome coronagarantie.

Beleef en geniet van IJsland tijdens deze 14-daagse camperreis.

Het werkelijk adembenemende IJsland zal jou versteld doen staan. niet alleen de verschillende landschappen, maar ook de rustige omgeving. IJsland is namelijk het dunstbevolkte land van Europa. 

Je hebt 12 dagen de tijd om verschillende hoogtepunten van IJsland te bezoeken. Breng onder andere een bezoek aan Skagafjördur, de fjord waar je allerlei activiteiten kunt ondernemen zoals raften, paardrijden en wandelen. Daarnaast is de Gouden Cirkel ook echt een aanrader, dit is de route langs de drie hoogtepunten van IJsland namelijk: geisers bij Geysir, waterval Gulfoss en Nationaal Park Thingveillir.

Vertrek augustus en september 2022

VANAF € 1.379 P.P.   O.B.V. 4 PERS.

VANAF  € 1.969 P.P.  O.B..V. 2 PERS.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LAND OF FIRE AND ICE

Beleef het echte IJsland tijdens deze 20-daagse camperreis. Je vertrekt vanaf Amsterdam richting Keflavik met Icelandair, waar je de eerste nacht verblijft in een hotel nabij de luchthaven alvorens je de camper gaat ophalen bij de verhuurder Touring Cars.

IJsland is het land van vulkanen, hete bronnen, gletsjers, lavavelden en fjorden. Er is geen ander land dat zoveel unieke landschappen samenbrengt. Koud ijs en hete bronnen, uitgestrekte grasweilanden en levenloze lavavelden, prachtige fjorden en zwarte stranden. Deze reis laat je zowel de bekende als de onbekende hoogtepunten van IJsland zien. Beklim vulkanen, ga op zoek naar het Noorderlicht, maak een sneeuwscootertocht over een gletsjer en ontspan in de sprookjesachtige Blue Lagoon. Ga mee op ontdekkingsreis door dit mysterieuze land.

Vertrek juli, augustus en septeber 2022

VANAF € 1.559,- P.P.  O.B.V. 4 PERS.

VANAF € 2.209,- P.P.  O.B.V. 2 PERS.

=======================================================================