dé specialist voor een campervakantie               

REVELSTOKE

Revelstoke is zowel bekend vanwege het plaatsje, de berg Mt. Revelstoke en het Mt. Revelstoke National Park. Al het bovenstaande is erg leuk om te bezoeken en ieder heeft weer zijn bijzondere attracties. Omdat Revelstoke zo divers is en verschillende mogelijkheden biedt kun je je hier gemakkelijk een paar dagen vermaken tijdens jouw camperreis Canada. Bekijk hieronder een aantal suggesties die je kunt ondernemen tijdens jouw bezoek aan Revelstoke!  

BEZIENSWAARDIGHEDEN REVELSTOKE

 

Bezoek bijvoorbeeld de Giant Cedars Boardwalk. Deze prachtige aangelegde route leidt je door het gigantische bos. Vanwege het houtenpad dat is aangelegd kan men gemakkelijk dit ruige terrein bewandelen, zo kom je op prachtige plekken midden in de natuur! De wandeling die je hier kunt maken zal ongeveer 20 tot 30 minuten duren, niet heel erg lang dus, maar toch heb je tussendoor de gelegenheid om even te rusten op een van de bankjes en de natuur helemaal in je op te nemen. De Giant Cedars Boardwalk is om deze reden een begaanbare route voor wandelaars van ieder niveau.  

Verken ook het Mount Revelstoke National Park. Bewandel de prachtige Mount Revelstoke berg totdat je de top bereikt, vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het plaatsje Revelstoke en de fel blauwe Columbia River die door dit plaatsje stroomt. Neem wel insectenspray mee, in de zomer zitten hier nog weleens wat 'bugs'. In de winter is Mount Revelstoke National Park ook zeer toeristisch vanwege de wintersport, er zijn hier prachtige pistes van blauw tot zwart voor ieder niveau skiër.