dé specialist voor een campervakantie               

 CAMPER HUREN IN NIEUW ZEELAND


Huur een camper en rijd door het prachtige Nieuw-Zeeland. Ontdek de eilanden van Nieuw-Zeeland in uw tempo. U wilt namelijk niets missen van dit verrassend land. Nieuw-Zeeland bestaat uit meerdere eilanden, twee grote en een aantal kleinere eilanden. Huur een camper in Nieuw-Zeeland en bezoek het Noordereiland met de grote steden Auckland en Wellington of laat je meevoeren in de relaxte sferen van het Zuidereiland met de nationale parken en de stad Christchurch. Beleef de oude tradities van de Maori’s of geniet van de unieke flora en fauna van dit meest geïsoleerd gelegen land ter wereld. Wilt u een camper huren in Nieuw-Zeeland? Bekijk dan bij ons de verschillende camperreizen.

MET DE CAMPER DOOR NIEUW-ZEELAND

Reis vanaf wereldstad Auckland naar de prachtige eilanden en helderblauwe zee van de Bay of Islands. Reis met uw camper door vulkanisch landschap met geisers en borrelende modderpoelen naar hoofdstad Wellington waar u de overtocht maakt naar het Zuidereiland. Hier wachten u een oud regenwoud met prachtige stranden, spectaculaire rotsformaties, gletsjers en prachtige fjorden die uit het water rijzen. Verder ziet u 'the adventure capitol of New-Zealand' Queenstown, de prachtige natuur in de Catlins, de betoverende Mount Cook, de Engelse stad Christchurch en u kunt zwemmen met dolfijnen en walvissen spotten in Kaikoura. En dan is er nog veel meer om zelf te ontdekken.

CAMPERREIZEN VAN VEELZIJDIG NIEUW-ZEELAND

Bij ons boekt u de mooiste camperreizen door Nieuw-Zeeland. Deze reizen zijn inclusief vervoer, (luxe) camper, overtocht van eiland naar eiland en eventuele overnachtingen. U bent dus geheel ontzorgd tijdens de onvergetelijke reis. Het enige wat u mee hoeft te nemen voor een van de camperreizen is reislust en een gezonde portie nieuwsgierigheid.

Wilt u verzekerd zijn van een unieke ervaring waar u nog jaren over zal vertellen? Huur dan een camper in Nieuw-Zeeland en trek er op uit. Beleef, ervaar en geniet!

ALLE CAMPERVAKANTIES IN NIEUW-ZEELAND (3)

27-DAAGSE CAMPERREIS VAN CHRISTCHURCH NAAR AUCKLAND

POPULAIRSTE REIS NAAR NIEUW-ZEELAND

29-daagse camperreis van Christchurch naar Auckland. Spot walvissen in Kaikoura, scheer per helikopter over de bergtoppen van Mount Cook, ontmoet zeeleeuwen, beklim een gletsjer en wandel over de witte stranden. Dat is het Zuidereiland; op het Noordereiland vindt je borrelende modderpoelen en diepe grotten, graaf je aan het strand warm water op en maak je een boottocht langs tientallen eilanden. Ga ook en ontdek dit prachtige land, vertrek september t/m maart 2021RONDREIS NIEUW-ZEELAND EN TROPISCH FIJI - MATAMANOA ISLAND RESORT

35-daagse rondreis met uw camper door het prachtige Nieuw-Zeeland en u sluit deze fantastische reis af in het ontspannen Fiji! In 35 dagen twee prachtige vakantiebestemmingen als Nieuw-Zeeland en Fiji ontdekken? Deze reis is de perfecte combinatie. Vertrek 5 november 


27-DAAGSE CAMPERREIS VAN CHRISTCHURCH NAAR AUCKLAND