CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

CAMPER HUREN IN ZUID-AFRIKA

Bij het binnenrijden van het Kruger National Park ziet u de impala's al over de weg huppelen en iets verderop ziet u ineens een groepje zebra's tussen de bomen staan. U rijdt door het park en spot leeuwen, olifanten en natuurlijk giraffes en apen. Na een heerlijke dag parkeert u de camper op een goed uitgeruste camping en gaat de braai aan voor een lekkere maaltijd.

U reist verder langs de vele wildparken, de kustlijn en de indrukwekkende Drakensbergen voor u bij de beroemde Tuinroute aankomt. Geniet van een lekker Zuid-Afrikaanse wijntje terwijl u walvissen spot vanaf het terras. Walvissen zijn op vele plaatsen te vinden langs de kust, er is zelfs een heuse walvisspotter en -omroeper in Hermanus.

In Kaapstad waakt de Tafelberg over de bruisende stad en de mooie kustlijn. Bezoek het beroemde Robbeneiland en staar op de Tafelberg vanaf grote hoogte over de stad. Ga lekker een hapje eten of breng nog een laatste bezoek aan het strand.

Zuid-Afrika, niet voor iedereen de eerste keus voor een camperreis maar degene die hier wel voor kiest krijgt zeker geen spijt. Het dierenleven de mooie kust, lekker eten en drinken en mooi uitgeruste campings, Zuid-Afrika is een prachtige bestemming voor de mooiste camperreis.