dé specialist voor een campervakantie               

CAMPER HUREN IN ZUID-AFRIKA.

Bij het binnenrijden van het Kruger National Park ziet u de impala's al over de weg huppelen en iets verderop ziet u ineens een groepje zebra's tussen de bomen staan. U rijdt door het park en spot leeuwen, olifanten en natuurlijk giraffes en apen. Na een heerlijke dag parkeert u de camper op een goed uitgeruste camping en gaat de braai aan voor een lekkere maaltijd.

U reist verder langs de vele wildparken, de kustlijn en de indrukwekkende Drakensbergen voor u bij de beroemde Tuinroute aankomt. Geniet van een lekker Zuid-Afrikaanse wijntje terwijl u walvissen spot vanaf het terras. Walvissen zijn op vele plaatsen te vinden langs de kust, er is zelfs een heuse walvisspotter en -omroeper in Hermanus.

In Kaapstad waakt de Tafelberg over de bruisende stad en de mooie kustlijn. Bezoek het beroemde Robbeneiland en staar op de Tafelberg vanaf grote hoogte over de stad. Ga lekker een hapje eten of breng nog een laatste bezoek aan het strand.

Zuid-Afrika, niet voor iedereen de eerste keus voor een camperreis maar degene die hier wel voor kiest krijgt zeker geen spijt. Het dierenleven de mooie kust, lekker eten en drinken en mooi uitgeruste campings, Zuid-Afrika is een prachtige bestemming voor de mooiste camperreis.

Bekijk hier onze routesuggesties Zuid-Afrika per camper en de reisverslagen Zuid-Afrika.


ALLE CAMPERVAKANTIES IN ZUID-AFRIKA (5)


CAMPINGPAKKET: CAMPERSAFARI ZUID-AFRIKA- JOHANNESBURG RETOUR

17-daagse camperreis - Johannesburg retour. Geniet van het oosten van Zuid-Afrika en spot de Big Five in onder andere Kruger National Park en Drakenbergen tijdens deze reis in de meivakantie en het voorjaar! Met deze reis zijn alle campings al voor u gereserveerd zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten. Vertrek tussen 1 april

vanaf € 1589 o.b.v. 4 personen *

* Exclusief: transfers luchthaven - hotel & hotel - verhuurder, wegenbelasting ca. 55EUR en evt. zon- of feestdagtoeslag bij ophalen/inleveren van ca. 25EUR.


CAMPINGPAKKET: CAMPERSAFARI ZUID-AFRIKA- KAAPSTAD RETOUR

17-daagse camperreis - Kaapstad retour. Geniet van het westen van Zuid-Afrika en spot de Big Five in onder andere Addo Elephant Park tijdens deze reis in de meivakantie of in het voorjaar van 2019! Deze camperreis is inclusief campingovernachting, vertrek tussen 1 april en 15 juni 2019!

vanaf € 1689 o.b.v. 4 personen *

* Exclusief: evt. zon- of feestdagtoeslag bij ophalen/inleveren van ca. 25EUR


24 daagse CAMPERREIS JOHANNESBURG - KAAPSTAD

24-daagse camperreis van Johannesburg naar Kaapstad. Ontdek het adembenemende Zuid-Afrika per camper! Maak kennis met de verschillende culturen die dit land te bieden heeft en spot de Big Five. Vertrek in januari en maart 2019.

vanaf € 1749 o.b.v. 4 personen *

* Exclusief: Evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen, alle transfers, kosten enkele reis ca. 315 euro, wegenbelasting ca. 50 euro.


BAIE MOOI ZUID-AFRIKA

30-daagse camperreis - van Johannesburg naar Kaapstad. Ontdek met uw camper het beste van Zuid-Afrika, geniet van de vrijheid en leer het land van de big five en de wildernis op een prachtige manier kennen.

MEER INFORMATIE
PREMIUM SELECTIE: BEST OF AFRICA

31-daagse camperreis van Johannesburg, via Namibië naar Kaapstad. Tijdens deze reis geniet u van het wildleven dat Zuid-Afrika en Namibië rijk zijn. De reis wordt afgesloten in Kaapstad, waar u de tijd krijgt om de stad te verkennen.

MEER INFORMATIE