CADUSA  CAMPERREIZEN 

      dé specialist voor een campervakantie               

CAMPER HUREN NIEUW-ZEELAND

Huur een camper en rijd door het prachtige Nieuw-Zeeland. Ontdek de eilanden van Nieuw-Zeeland in uw tempo. U wilt namelijk niets missen van dit verrassend land. Nieuw-Zeeland bestaat uit meerdere eilanden, twee grote en een aantal kleinere eilanden. Huur een camper in Nieuw-Zeeland en bezoek het Noordereiland met de grote steden Auckland en Wellington of laat je meevoeren in de relaxte sferen van het Zuidereiland met de nationale parken en de stad Christchurch. Beleef de oude tradities van de Maori’s of geniet van de unieke flora en fauna van dit meest geïsoleerd gelegen land ter wereld. Wilt u een camper huren in Nieuw-Zeeland? Bekijk dan bij ons de verschillende camperreizen.

Met de camper door Nieuw-Zeeland

Reis vanaf wereldstad Auckland naar de prachtige eilanden en helderblauwe zee van de Bay of Islands. Reis met uw camper door vulkanisch landschap met geisers en borrelende modderpoelen naar hoofdstad Wellington waar u de overtocht maakt naar het Zuidereiland. Hier wachten u een oud regenwoud met prachtige stranden, spectaculaire rotsformaties, gletsjers en prachtige fjorden die uit het water rijzen. Verder ziet u 'the adventure capitol of New-Zealand' Queenstown, de prachtige natuur in de Catlins, de betoverende Mount Cook, de Engelse stad Christchurch en u kunt zwemmen met dolfijnen en walvissen spotten in Kaikoura. En dan is er nog veel meer om zelf te ontdekken.

Camperreizen van veelzijdig Nieuw-Zeeland

Bij ons boekt u de mooiste camperreizen door Nieuw-Zeeland. Deze reizen zijn inclusief vervoer, (luxe) camper, overtocht van eiland naar eiland en eventuele overnachtingen. U bent dus geheel ontzorgd tijdens de onvergetelijke reis. Het enige wat u mee hoeft te nemen voor een van de camperreizen is reislust en een gezonde portie nieuwsgierigheid.

Wilt u verzekerd zijn van een unieke ervaring waar u nog jaren over zal vertellen? Huur dan een camper in Nieuw-Zeeland en trek er op uit. Beleef, ervaar en geniet!


CAMPERVAKANTIES IN NIEUW ZEELAND

=============================================================================

 POPULAIRSTE REIS NAAR NIEUW-ZEELAND

Reisnummer: 51

Van Zuidereiland naar het Noordereiland

* Keuze uit 2 camperverhuurders

* WiFi inc. 1 GB data

* Ferry van het Zuidereiland naar het Noordereiland


29-daagse camperreis van Christchurch naar Auckland. Spot walvissen in Kaikoura, scheer per helikopter over de bergtoppen van Mount Cook, ontmoet zeeleeuwen, beklim een gletsjer en wandel over de witte stranden. Dat is het Zuidereiland; op het Noordereiland vindt je borrelende modderpoelen en diepe grotten, graaf je aan het strand warm water op en maak je een boottocht langs tientallen eilanden. Ga ook en ontdek dit prachtige land, vertrek vanaf augustus t/m nov. 2020, overige data op aanvraag.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN     REIS NR.51


==========================================================================


RONDREIS NIEUW-ZEELAND EN TROPISCH FIJI - MATAMANOA ISLAND RESORT *****

Reisnummer: 53

35-daagse camperreis Nieuw-Zeeland en Tropisch Fiji  7 dagen ontspannen op Fiji in het Matamanoa Island resort.

Vertrek en prijzen op aanvraag.

MEER INFORMATIE

============================================================================

27-DAAGSE CAMPERREIS VAN CHRISTCHURCH NAAR AUCKLAND

REISNR: 51a

Ontdek de natuurpracht van Nieuw-Zeeland

* De meest populaire route                                                                                                                      * Keuze uit twee camperverhuurders                                                                                                        * incl. 1 GB data                                                                                                                                       * Ferry van het Zuidereiland baar het Noordereiland

Combi van wildlife, natuur en cultuur

vertrek januari t/m maart 2021

VANAF € 2.629,-  P.P.  O.B.V. 6 PERSONEN

VANAF € 3.109,-  P.P.  O.B.V. 2 PERSONEN

VRAAG VRIJBLIJVEND REISVOORSTEL AAN    REISNR: 51a

=============================================================================